Prettige feestdagen

Kerstgroet in een aantal talen. 4Service wenst u en uw familie prettige kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar. Afrikaans - Geseënde Kersfees en 'n gelukkige nuwe jaarArgentine - Felices Pasquas Y felices ano NuevoBohemian - Vesele VanoceBrazilian - Boas Festas e Feliz Ano NovoBulgarian - Vesela Koleda i chestita nova godina!Catalan - Bon Nadal ... Lees verder »

6th Dec 2023
Prijsstijging Maart 2023

We willen u graag informeren over een belangrijke ontwikkeling betreffende de verlengings-kosten. Onze kosten zijn in 2022 opnieuw flink gestegen en we verwachten helaas dat ze blijven stijgen vanwege de gestegen kosten in onze branche en aanhoudende inflatie. Zo is bijvoorbeeld de prijs van stroom in onze datacentra (onze grootste kostenpost) met ... Lees verder »

28th Feb 2023
Uitschakelen van Squirrelmail

Op 1 juni 2022 zal de Squirrelmail webmail omgeving uitgeschakeld worden op alle hosting platformen van 4Service. Na deze datum zal het niet meer mogelijk zijn om in te loggen op de Squirrelmail omgeving om je e-mail te bekijken.    Het uitfaseren van Squirrelmail stond al langere tijd op de planning, waarvoor meerdere redenen zijn. Zo is de ... Lees verder »

11th Jun 2022
Log4j kwetsbaarheid

Op 10 december is er een ernstige kwetsbaarheid ontdekt en bekendgemaakt in de log4j tool welke veel gebruikt wordt voor het loggen van Java applicaties.Met de kwetsbaarheid wordt het mogelijk voor kwaadwillenden om zonder authenticatie op afstand willekeurige code te injecteren en uit te voeren met de rechten van de betreffende Java ... Lees verder »

2nd Jan 2022
1 2 3